Eau Thermale Avène Slovenija je dobil svojo ambasadorko

Eau Thermale Avène Slovenija je dobil svojo ambasadorko

OPH OKTAL PHARMA d.o.o. ponosno naznanja ambasadorko blagovne znamke dermokozmetike Eau Thermale Avène, katere distributer za slovenski trg smo že od leta 2002.

Zaradi blagodejnih učinkov termalne izvirske vode Avène, je le-ta postala osnova vseh izdelkov dermokozmetike Eau Thermale Avène.
Da bi svoje sporočilo o učinkovitosti, uporabnosti in visoki kakovosti izdelkov Avène razširili med ljudi smo se odločili, da to skupaj naredimo z obrazom, ki najbolj pooseblja vrednote blagovne znamke, zagovarja naravno lepoto, v ljudeh vzbudi pozitivno in predstavlja naravni videz ženske.
Vlogo ambasadorke Eau Thermal Avène Slovenija smo zaupali Nini Pušlar, slovenska pevka in umetnica, ženska, ki izžareva lepoto skozi glas in stas. Nina je odlična predstavnica uporabnic naše dermokozmetike Avène: močna, a hkrati nežna, samostojna ženska, ki skrbi zase, za svoje zdravje in sije tudi navzven.
Skupaj z Nino bomo poskrbeli, da bo naša dermokozmetika Eau Thermale Avène dosegla vse te lepe, močne ženske: » Zakaj ne vidiš, kar vidijo vsi? Lepa si, lepa si. Pozabi vse skrbi….«

Izdelki blagovne znamke Eau Thermale Avène, ki se prodajajo v več kot 100 državah na svetu, so dermokozmetični izdelki mednarodnega farmacevtskega podjetja Pierre Fabre. Podjetja, ki ga je leta 1974 ustanovil Pierre Fabre, farmacevt iz Castresa v jugozahodni Franciji.
Dermokozmetika Pierre Fabre je nastala z združevanjem farmacevtskega znanja in dermatoloških – kliničnih raziskav, kar je edinstvena lastnost tega proizvajalca, ki ga odlikuje:

  • dovršena tehnologija, ki jo spodbujajo stroga farmacevtska pravila,
  • 10 centrov za raziskave in razvoj,
  • obsežne raziskave rastlin z največjo zbirko rastlin z več kot 15.000 primerki v zasebni lasti,
  • širok portfelj blagovnih znamk, ki poleg dermokozmetike, vključuje zdravila s področja onkologije, kroničnih in redkih bolezni.
  • hidroterapevtski center Avène z organizacijo seminarjev in delavnice, ki jih vodijo dermatologi in drugi zdravstveni delavci, s katerimi izboljšujejo kakovost vsakodnevnega življenja bolnikov z atopijskim dermatitisom, psoriazo, ekcemi in drugimi težavami s kožo,
  • več kot 150 izpeljanih dermatoloških - kliničnih raziskav, s katerimi so dokazali, da termalna izvirska voda Avène pomirja kožo, deluje protivnetno in proti draženju, tudi na najbolj občutljivi koži.
 
Eau Thermale Avène dermalna kozmetika se prodaja izključno v lekarnah, specializiranih trgovinah na drobno in specializiranih spletnih trgovinah z JAZMP dovoljenjem (www.netArnica.si).
Oglaševanje blagovne znamke Eau Thermale Avène v laični javnosti izvajamo ob upoštevanju etičnih in družbeno odgovornih vidikov oglaševanja in vrednot, kot so: skrb za zdravje in dajanje točnih, uravnoteženih, verodostojnih ter objektivnih vsebin o blagovni znamki Eau Thermale Avène.