EXOMEGA CONTROL ALLERGO EMOLIENTNI BLAZAM

40 ml, 200 ml

Exomega Control Allergo emolientni blazam je namenjena osebam s suho kožo nagnjeno k atopijskemu dermatitisu, alergijam in alergijskemu ekcemu na koži obraza, telesa in očesnih vek ter za osebe, ki imajo zaradi različnih težav (npr. astma, alergija na hrano) lahko izražene reakcije tudi na koži. Za dojenčke od rojstva dalje, otroke in odrasle.

Kupite

Exomega Allergo emolientni blazam je namenjen osebam z suho kožo nagnjeno k atopijskemu dermatitisu, alergijam in alergijskemu ekcemu na koži obraza, telesa in očesnih vek ter za osebe, ki imajo zaradi različnih težav (npr. astma, alergija na hrano) lahko izražene reakcije tudi na koži. Za dojenčke od rojstva dalje, otroke in odrasle. 

 

Nanesite izdelek enkrat dnevno, po čiščenju kože z izdelkom brez mila, kot je npr. A-Derma Exomega Control emolientno olje ali gel 2v1. Izdelek se lahko nanese na kožo obraza, očesnih vek in telesa, uporablja se od rojstva dalje in je primeren za vso družino.  

WATER. CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. GLYCERIN. CETEARYL ALCOHOL. NIACINAMIDE. 10-HYDROXYDECENOIC ACID. AVENA SATIVA (OAT) LEAF/STEM EXTRACT. BENZOIC ACID. CAPRYLYL GLYCOL. CARBOMER. CETEARYL GLUCOSIDE. GLYCERYL STEARATE. OENOTHERA BIENNIS (EVENING PRIMROSE) OIL. PEG-100 STEARATE. POLYACRYLATE-13. POLYISOBUTENE. POLYSORBATE 20. SODIUM HYDROXIDE. SORBITAN ISOSTEARATE. TOCOPHEROL. TOCOPHERYL ACETATE. 

netArnica.si

Ljubljana, Komenskega 40

Kontakt

telefon: 080 44 55
e-mail: info@netarnica.si

Lekarnar

Ljubljana, Gasparijeva ulica 2

Kontakt

telefon: (01) 521 12 76
e-mail: info@lekarnar.com

Lekarna Ljubljana

Ljubljana, Komenskega ulica 11

Kontakt

telefon: (07) 23 06 100
e-mail: lekarna.ljubljana@lekarna-lj.si

Lekarna Plavž

Jesenice, Cesta maršala Tita 77

Kontakt

telefon: (04) 586 58 50
e-mail: info@lekarna-plavz.com

MojaLekarna

Žužemberk, Grajski trg 41

Kontakt

telefon: 040 474 672
e-mail: info@moja-lekarna.com