HIDROSIS CONTROL ANTIPERSPIRANTNA KREMA

50 ml

Hidrosis Control antiperspirantna krema za dlani in stopala je namenjena ljudem s prekomernim potenjem dlani in stopal. Od 18. leta starosti dalje.

Krema HIDROSIS CONTROL pomaga učinkovito in trajno preprečiti pretirano znojenje rok in nog. Vsebuje aluminijeve soli, ki učinkovito zmanjšajo potenje na zdravljenih območjih za 51% že po prvem nanosu. Zahvaljujoč sinergističnemu delovanju učinkovin omogoča tudi učinkovito absorbcijo znoja, nevtralizira neprijeten vonj in omejuje bakterijsko rast na površini kože. Za vse tipe kože. Visoko tolerančna formula. Brez alkohola in brez dišav. Ne pušča belih sledi, nelepljiva kremasta tekstura. Od 18. leta dalje.

Nanašamo na čisto in osušeno kožo 1 krat dnevno 5 zaporednih dni, nato 2-3 krat na teden za vzdrževanje.  Ne nanašamo na poškodovano kožo.

Ne nanašamo na poškodovano kožo.

WATER (AQUA), CETEARYL ALCOHOL, ALUMINUM SESQUICHLOROHYDRATE, 1,2-HEXANEDIOL, CETEARETH-20, TRIETHYL CITRATE, CITRIC ACID, DIMETHICONE, GLYCERYL STEARATE, LYSINE, PEG-100 STEARATE, PROPYLENE GLYCOL, ZINC RICINOLEATE

Učinkovitost od prve uporabe dalje. Izdelek uporabniki zelo dobro prenašajo.
 

Po prvi uporabi:
-51%  zmanjšano znojenje*

*Gravimetrično testiranje je bilo opravljeno na 37 osebah s problemom čezmernega znojenja nog, starih od 19 do 56 let,. Merjenje teže nogavic pred in po izpostavljenosti oseb visokim  temperaturam