HIDROSIS CONTROL ANTIPERSPIRANTNI ROLL-ON ZA POD PAZDUHO 48-UR

40 ml

Hidrosis Control antiperspirantni roll-on je namenjen ljudem s prekomernim potenjem v predelu pod pazduho. Od 18. leta starosti dalje.

Kupite

Hidrosis Control antiperspirantni roll-on je namenjen ljudem s prekomernim potenjem v predelu pod pazduho. Vsebuje aluminijeve soli, ki učinkovito zmanjšajo pretok znoja na zdravljenih območjih že v 48 urah po nanosu. Zahvaljujoč sinergističnemu delovanju učinkovin omogoča tudi učinkovito absorbcijo znoja, nevtralizira neprijeten vonj in omejuje bakterijsko rast na površini kože. Za vse tipe kože. Za občutljiva stanja kože. Visoko tolerančna formula. Brez alkohola in brez dišav. Ne pušča belih sledi. Od 18. leta dalje.

Ne uporabljajte na poškodovani koži ali po britju.

WATER (AQUA). ALUMINIJUM SESQUICHLOROHYDRATE. PENTYLENE GLYCOL. POG-15 STEARYL ETHER. STEARETH-2. STEARETH-21. DIMETHICONE. BHT. CETRIMONIUM CHLORIDE. CITRIC ACID. LYSINE. ORYZA SATIVA (RICE) STARCH 8ORYZA SATIVA STARCH). PROPYLENE GLYCOL. SCLERTOIUM GUM. TRIETHYL CITRATE. ZINC RICINOLEATE

Nudi  48-urno učinkovitost.
Formula ima  visoko prenašanje.
Ne pušča sledi.

Dolgotrajen učinek proti znojenju: 48 ur*
Koža jo zelo dobro prenaša**

*Gravimetrijska raziskava znojenja je izvedena na 29 testiranih od 18 do 59 let starosti s problemom prekomernega znojenja pazduh. Meritve na D0, D3, D8 in D10 s tehtanjem bombažnih blazinic pred in po izpostavljanju testiranih visokim temperatura.
**Vzporedna raziskava prenašanja na koži.

 

Lekarna Ljubljana

Ljubljana, Komenskega ulica 11

Kontakt

telefon: (07) 23 06 100
e-mail: lekarna.ljubljana@lekarna-lj.si

Lekarna Mačkovec

Novo mesto, Otoška cesta 5

Kontakt

telefon: (07) 384 45 65
e-mail: info@lekarnamackovec.si

Lekarnar

Ljubljana, Gasparijeva ulica 2

Kontakt

telefon: (01) 521 12 76
e-mail: info@lekarnar.com