Glavna vsebina | Iskanje

Oktal Pharma

Zastopstva

Johnson & Johnson Vision

Johnson & Johnson Vision Care Vision v Sloveniji predstavlja: OPH OKTAL PHARMA d.o.o. Johnson & Johnson d.o.o. se predano zavzema za izboljšanje kakovosti življenja uporabnikom in za sodelovanje s strokovnjaki očesne medicine. Kontaktne leče blagovne znamke ACUVUE® so najbolje prodajana blagovna znamka na svetu med mehkimi kontaktnimi lečami za redno menjavo. Leta 1987 smo prvi predstavili kontaktne leče za enkratno uporabo blagovne znamke ACUVUE® in vse od takrat s številčno družino izdelkov iz te znamke ponujamo novosti za najrazličnejše težave z vidom.

» več

Pierre Fabre - Dermo-Cosmetique

Farmacevt Pierre Fabre iz Castresa na jugozahodu Francije je ustanovil Laboratories Pierre Fabre Medicament. Skupina Pierre Fabre je svoje delo začela kot državni laboratorij v Franciji in se je kasneje (1970-1973) razširila na mednarodna tržišča: Španijo, Italijo, Nemčijo in Švico.

» več

Pierre Fabre - Eau Thermale Avène

Dermatološki laboratoriji Avène zaupanje uporabnikov ohranjajo predvsem na podlagi dokazane učinkovitosti Avène termalne vode, ki je glavna sestavina vseh izdelkov. Avène dermokozmetični izdelki so priznani, prepoznavni in sprejeti zahvaljujoč visoki ravni tehnološko podprtih raziskav, ki potekajo v skladu s strogimi farmacevtskimi pravili ob hkratnem preučevanju rastlin, kar je edinstvena lastnost tega proizvajalca.

» več

Pierre Fabre - A-Derma

Aktivna dermatološka nega
A-DERMA je linija izdelkov za nego in čiščenje občutljive kože, katere osnovna aktivna sestavina je naravni ekstrakt ovsa.

» več

Pierre Fabre - Ducray

Izdelki DUCRAY so dermatološko kozmetični izdelki, kar pomeni, da izpolnjujejo najvišje kriterije v dermatologiji.

» več

Pierre Fabre Dermatologie

Podjetje OPH Oktal Pharma d.o.o. je pooblaščeni predstavnik Pierre Fabre Dermatologie za zdravilo
HEMANGIOL 3,75 mg/ml peroralna raztopina (propranolol)

» več

Schülke & Mayr

SCHÜLKE & MAYR, kemijsko-farmacevtsko podjetje s sedežem v Norderstedtu pri Hamburgu (Nemčija) je vodilni evropski proizvajalec razkužil, sredstev za higieno in konzervansov za uporabo v humani medicini, veterini ter prehrambeni in kozmetični industriji.

» več

Celltrion Healtcare

Podjetje OPH Oktal Pharma d.o.o. je pooblaščeni predstavnik CELLTRION HEALTHCARE proizvajalca podobno biološkega zdravila Remsima 100 mg prašek za koncentrat za raztopino za infundiranje (infliksimab)

» več

Abbott Medical Optics

Abbot Medical Optics, mednarodno podjetje s sedežem v Orange County, Kalifornija, ZDA, se ukvarja s proizvodnjo izdelkov za nego kontaktnih leč in oftalmoloških kirurških izdelkov. Ima več kot 2.100 zaposlenih po vsem svetu, pisarne v več kot 20. državah, preko distributerjev pa je prisoten v več kot 60 državah.

» več

Protexin - Bio Kult

Probiotiki, posebej namenjeni prebavnemu sistemu!
http://www.bio-kult.com

» več

Sigmapharm Arzneimittel

Podjetje Sigmapharm sta leta 1950 ustanovila prof. dr. Herbert J. Pichler, zdravnik na ORL oddelku Splošne bolnišnice na Dunaju in dr. Herbert Punzengruber, kemik. V 60-ih letih prejšnjega stoletja, v času začetka astronavtike, je prof. dr. Pichler postal znan kot "Moonpichler" zaradi vloge komentatorja razburljivega TV prenosa prvega pristanka na luni. S povezavo znanja iz astronavtike, zračne medicine in raziskovanja vesolja so razvili mnoge projekte in nova zdravila, zlasti na področju otorinolaringologije.

» več

Emergopharm

http://www.emergopharm.com

» več

^ na vrh strani | Glavna vsebina | Iskanje