DERMALIBOUR+ OBNAVLJAJOČA KREMA

50ml

Obnavljajoča krema z ekstraktom poganjkov Rhealba® ovsa, cinkovim oksidom, bakrovim in cinkovim sulfatom. Pomirja, obnavlja in prečiščuje. Za razdraženo in poškodovano kožo.

Kupite

Pomirjujoča in obnavljajoča oskrba razdražene (pordelost, mravljinčenje, srbenje, luščenje) in poškodovane kože. Idealna za manjše, vsakodnevne dermatološke težave celotne družine, kot so draženje okoli ust, suhi predeli, izpuščaji zaradi plenic, izpuščaji po rokah ... Za obraz, telo in zunanje sluznice. Za dojenčke, otroke, odrasle (visoka pediatrična toleranca). Takojšnja pomiritev kože. Po 4 dneh obnovi kožo in zmanjša širjenje bakterij (kompleks Cu-Zn). Že po prvi uporabi izgine občutek nelagodja. Ne pušča belih sledi. Vodoodporna. Brez parabena in brez dišav. Hipoalergena* in nekomedogena. *Razvita in testirana, da zniža tveganje za alergijsko reakcijo.

Po čiščenju kože z Dermalibour+ penečim gelom, 2- do 3-krat na dan nanesite Dermalibour+ obnavljajočo kremo na osušene razdražene predele kože.

Če pride v stik z očmi, jih sperite s čisto vodo.

WATER (AQUA). PARAFFINUM LIQUIDUM. CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. GLYCERIN. HYDROGENATED VEGETABLE OIL. ZINC OXIDE. PEG-30 DIPOLYHYDROXYSTEARATE. PROPYLENE GLYCOL. PEG-22/DODECYL GLYCOL COPOLYMER. AVENA SATIVA (OAT) LEAF/STEM EXTRACT(AVENA SATIVA LEAF/STEM EXTRACT). COPPER SULFATE. MAGNESIUM SULFATE. ZINC SULFATE.

Lekarna Ljubljana

Ljubljana, Komenskega ulica 11

Kontakt

telefon: (07) 23 06 100
e-mail: lekarna.ljubljana@lekarna-lj.si

Lekarna Mačkovec

Novo mesto, Otoška cesta 5

Kontakt

telefon: (07) 384 45 65
e-mail: info@lekarnamackovec.si

Lekarnar

Ljubljana, Gasparijeva ulica 2

Kontakt

telefon: (01) 521 12 76
e-mail: info@lekarnar.com

Lekarna Plavž

Jesenice, Cesta maršala Tita 77

Kontakt

telefon: (04) 586 58 50
e-mail: info@lekarna-plavz.com