A-DERMA DERMATOLOŠKI SINDET Z MLEKOM IZ OVSA RHEALBA®

100 g

A-DERMA dermatološki sindet z mlekom Rhealba® ovsa. Čisti in pomirja. Za fragilno (krhko, občutljivo) kožo. Za dnevno čiščenje fragilne kože otrok in odraslih. Za obraz in telo. Brez dišav. Brez parabenov. Brez mila.

A-DERMA dermatološki sindet z mlekom Rhealba® ovsa brez mila za čiščenje najbolj fragilne kože. Za celotno družino. Za otroke in odrasle. Izdelek brez mila spoštuje pH kože in njen hidrolipidni film. Za obraz in telo.

A-DERMA dermatološki sindet z mlekom Rhealba® ovsa nanesite na predhodno navlaženo kožo, spenite, izperite in posušite. Lahko se uporablja za umivanje obraza in telesa. Za otroke in odrasle.

DISODIUM LAURYL SULFOSUCCINATE. MALTODEXTRIN. SODIUM COCOYL ISETHIONATE. STEARIC ACID. AVENA SATIVA (OAT) KERNEL FLOUR (AVENA SATIVA KERNEL FLOUR). WATER (AQUA). CETEARYL ALCOHOL. PARAFFIN. CETEARETH-6. PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL (PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL). PEG-45 PALM KERNEL GLYCERIDES. CITRIC ACID. MICROCRYSTALLINE WAX (CERA MICROCRISTALLINA). POLYETHYLENE. TITANIUM DIOXIDE (CI 77891).