KERACNYL PENEČI GEL

200 ml

DUCRAY KERACNYL peneči gel brez mila je obogaten s Myrtacine®, ki blago prečisti in očisti kožo nagnjeno k nastajanju aken. Za obraz in telo.

DUCRAY KERACNYL peneči gel brez mila je obogaten s Myrtacine®, ki je izvleček iz lista rastline mirta. Ima dokazano cijno delovanje na biofilm P.acnes in vpliv na zmanjšano mašenje por.

DUCRAY KERACNYL peneči gel nanesite na vlažno kožo zjutraj in zvečer. Spenite, nato sperite z vodo in kožo osušite. Izogibajte se predelu okoli oči.

Če izdelek pride v stik z očmi, temeljito izperite z vodo.

WATER (AQUA), ZINC COCETH SULFATE, LAURYL BETAINE, DECYL GLUCOSIDE, CETEARETH-60 MYRISTYL GLYCOL, POLYSORBATE 20, SODIUM CHLORIDE , TRIDECETH-9, BHT, CI 42090, CITRIC ACID, PARFUM, MYRTUS COMMUNIS LEAF EXTRACT, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PEG-5 ETHYLHEXANOATE, PPG-26-BUTETH-26, SERENOA SERRULATA FRUIT EXTRACT, SODIUM BENZOATE, SODIUM HYDROXIDE, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE.

Formula vsebuje Myrtacine®, aktivno snov rastlinskega izvora, ustvarjeno na osnovi Pierre Fabre Botanical Expertise, ki deluje na P. acnes biofilm. Prenašanje je preverjeno v kombinaciji z zdravili s terapijo proti aknam, ki vključuje tudi izotretinoin. Za čiščenje kože pri vseh oblikah aken.

Učinkovitost potrjena pri samostojni uporabi in kombinaciji:

- Zmanjšuje nepravilnosti: -38 %*
- Pomirja in vrača ugodje, v kombinaciji: - 96 %**
*Raziskava izvedena na 17  testiranih, ki so 28 dni samostojno uporabljali izdelek.

**Ocena o zadovoljstvu vprašanih z izdelkom je izvedena takoj po uporabi izdelka na licu mesta pri 56 testiranih.