ARGEAL ŠAMPON ZA ABSORPCIJO SEBUMA ZA MASTNE LASE

200 ml

DUCRAY ARGEAL šampon za absorbcijo sebuma, absorbira in uravnava nastajanje sebuma. Poveča volumen in prožnost las. Za pogosto uporabo. Za mastne lase.

Kupite

DUCRAY ARGEAL šampon za absorbcijo sebuma vsebuje močan koncentrat kaolin (glina), ki nežno vpija odvečni sebum na lasišču in preprečuje njegovo migracijo na lase. Vsebuje tudi Sabal Serrulata, ki je poznan po svoji sposobnosti reguliranja izločanja sebuma na lokaliziranih področjih. Zahvaljujoč svoji kremni teksturi, se šampon lahko vmasira v lasišče in tako sestavine v formuli ostajajo dlje časa v kontaktu z lasiščem.

DUCRAY ARGEAL šampon za absorbcijo sebuma nanesite na mokro lasišče. Nežno vmasirajte in sperite. Ponovno nanesite DUCRAY ARGEAL šampon za absorbcijo sebuma in ga pustite delovati 2 do 3 minute. Nato ga temeljito sperite. Uporabljajte ga tako pogosto, kot je potrebno.

Če izdelek zaide v oči, ga temeljito sperite z vodo.

WATER (AQUA) , SODIUM LAURETH SULFATE, KAOLIN, GLYCOL PALMITATE ,CETEARYL ALCOHOL , HECTORITE, BENZOIC ACID , CITRIC ACID ,COCAMIDE MEA, DMDM HYDANTOIN , FRAGRANCE (PARFUM) ,GLYCOL DISTEARATE ,LAURETH-10, METHYLISOTHIAZOLINONE ,SERENOA SERRULATA FRUIT EXTRACT, SODIUM CETEARYL SULFATE, SODIUM LAURYL SULFATE 

Dvojno delovanje: razmasti lase in poveča volumen in prožnost las.

Učinkovitost potrjena s strani uporabnikov:

- Vidna in trenutna učinkovitost: 84 %.
- Povečan volumen in prožnost las: 80 %.

* Raziskava izvedena na 38 testiranih z mastnimi lasmi. Šampon se je uporabljal vsak drugi dan mesec dni.

Prav tako kot suhi lasje, tudi mastni lasje predstavljajo problem ljudem po svetu. Mastni lasje nastajajo zaradi povečanega izločanja sebuma na lasišču, za katerega so zadolžene  žleze na korenu las. Njihova naloga je, da hidrirajo to področje in ga naredijo vodoodpornega. Poleg tega te žleze lajšajo hlajenje preko znojenja, ker ohranjajo znoj ob koži. Pri ljudeh z mastnimi lasmi navedene žleze izločajo preveč olja. Zanimivo je, da se mastni lasje in mastna koža pojavljata običajno skupaj.
Če imate mastno kožo, bo pogosto dotikanje lasišča in ostalih las, samo še poslabšalo situacijo, zato se poskusite pri tem zadržati.
Nekateri tipi las so bolj nagnjeni k maščenju kot drugi. Za kodraste lase so značilni mastni koreni in suhe konice brez življenja. Ampak prav kodri so tisti, ki preprečujejo, da bi se mastnost razširila po ostalih laseh.
Najpogostejša napaka, ki je nikakor ne smete delati, če se želite rešiti mastnih las, je pretirano umivanje. Pogosto umivanje spodbuja lase k proizvodnji naravnih olj na lasišču. To pomeni, da morate navaditi lase, da počakajo malo dlje na ponovno umivanje.
Vsaka aktivnost, ki spodbuja olje, da se iz žlez širi po ostanku las, bo vaši kožo naredila še bolj mastno. Zato se izogibajte pogostem dotikanju las ali pretiranem oblikovanju.
Masntni lasje imajo tudi svoje dobre strani. Olje preprečuje izgubo vlažnosti na lasišču te ženske, ki si pogosto barvajo lase.

Lekarna Ljubljana

Ljubljana, Komenskega ulica 11

Kontakt

telefon: (07) 23 06 100
e-mail: lekarna.ljubljana@lekarna-lj.si

Lekarna Mačkovec

Novo mesto, Otoška cesta 5

Kontakt

telefon: (07) 384 45 65
e-mail: info@lekarnamackovec.si

Lekarnar

Ljubljana, Gasparijeva ulica 2

Kontakt

telefon: (01) 521 12 76
e-mail: info@lekarnar.com

Lekarna Plavž

Jesenice, Cesta maršala Tita 77

Kontakt

telefon: (04) 586 58 50
e-mail: info@lekarna-plavz.com