Nov strokovni portal za bralce, ki želijo izboljšati zdravje in kvaliteto življenja

Vaše Zdravlje

Podjetje Oktal Pharma je lansiralo sodobni portal Vaše zdravlje. Na portalu lahko pridobite številne informacije o zdravju, nasvete za izboljšanje kvalitete življenja in novosti o ugodnostih, ki jih v izbranih lekarnah nudi program zvestobe Zdravlje Plus.

Podjetje Oktal Pharma  je portal ustanovilo pred petnajstimi leti z željo slediti svetovnim trendom informatizacije in povečati dostopnost časopisa Vaše zdravlje širšemu krogu bralcev. V obdobju dveh desetletij je bilo na portalu objavljenih več kot 2500 strokovnih člankov, ki so nastali v sodelovanju z več kot 650 avtorji različnih zdravstvenih usmeritev.

Novi portal Vaše zdravlje, lansiran v oktobru, ponuja bolj moderen in prečiščen vizualni izgled. Strokovne vsebine, ki so na novo kategorizirane, dopolnjujejo ugodnosti progama zvestobe Zdravlje Plus kot so elektronska prijava v  program zvestobe, iskalnik lekarn Zdravlje Plus, dostop do stanja točk na kartici zvestobe ter pregled mesečnih popustov v izbranih lekarnah.

Dodatna novost je možnost dostopanja do vsebin na vseh napravah – namiznem računalniku, mobilnem telefonu ali tabličnem računalniku. Na vseh napravah so vsebine enako dostopne in enostavne za uporabo.
 
V letošnjem septembru smo praznovali dvajseto obletnico neprekinjenega izdajanja časopisa Vaše zdravlje. To priložnost smo izkoristili za osvežitev vizualne podobe časopisa in predstavitev nove kategorizacije vsebin. Časopis je na voljo brezplačno v  lekarnah, zasebnih zdravniških ordinacijah in drugih zdravstvenih  ustanovah na Hrvaškem.

Trendi se menjajo vendar skrb za zdravje ostaja. Namen Oktal Pharme je, da bralcem pomaga z nasveti strokovnjakov in priporočili farmacevtov. Osvežitev tiskane in digitalne izdaje pomeni novo vizualno podobo dobro poznane zgodbe, ki bo tudi v prihodnje izpolnjevala svoje poslanstvo - nudenje informacij o zdravju, podprte s strani relevantne strokovne javnosti.
 
Obiščite naš novi portal Vaše zdravlje!