Oktal Pharma d.o.o. Sarajevo je pripojila Velfarm d.o.o. Gračanica

Oktal Pharma d.o.o. Sarajevo merges with Velfarm d.o.o. Gračanica

Integracija podjetja Velfarm d.o.o. Gračanica je korak dalje h krepitvi položaja podjetja Oktal Pharma v Bosni in Hercegovini

28. januarja 2019 je prišlo do integracije podjetij Velfarm d.o.o. Gračanica in Oktal Pharma d.o.o. Sarajevo. Gospodarska družba za trgovino, Oktal Pharma d.o.o. Sarajevo, s sedežem na ulici Pijačna št. 14 A, Sarajevo, je kupila družbo Velfarm d.o.o., podjetje za promet in proizvodnjo Gračanica, s sedežem na Ulici Zlatnih ljiljana št. 77, Gračanica.  
 
Podjetje Oktal Pharma d.o.o. Sarajevo bo po nakupu kot pravni naslednik nadaljevalo svoje delo in delo podjetja Velfarm d.o.o. Gračanica. Le to bo po integraciji postalo podružnica v Gračanici.
Prepričani smo, da bo omenjena integracija  privedla do močnejše prisotnosti podjetja Oktal Pharma  d.o.o. Sarajevo na tržišču. Prav tako se bo preko krepitve odnosov s poslovnimi partnerji povečala učinkovitost podjetja. Izboljšala se bo raven odličnosti ter kakovost storitev, kar bo posledično povečalo število zadovoljnih strank in poslovnih partnerjev.