Oktal Pharma razširila poslovanje na Madžarsko

Hungary B2B web store

S prevzemom ekskluzivnega zastopstva za izdelke Johnson & Johnson Vision na Madžarskem je Oktal Pharma razširila in okrepila regionalno prisotnost.

Družba Oktal Pharma posluje na Madžarskem od 26. oktobra 2017, ko je v Budimpešti ustanovila povezano družbo Oktal Pharma Hungary Kft. S tem poslovnim korakom je družba Oktal Pharma obogatila obstoječe poslovanje na Hrvaškem, v Sloveniji, Bosni in Hercegovini ter Srbiji in tako okrepila regionalno delovanje.
 
Poslovanje na Madžarskem je trenutno osredotočeno na oftalmološki program (kontaktne leče in tekočine za kontaktne leče) družbe Johnson & Johnson Vision. Gre za vodilnega svetovnega proizvajalca, za katerega je družba Oktal Pharma ekskluzivni zastopnik.
 
Družba Oktal Pharma je ohranila preprost sistem naročanja v intuitivni, pregledni, jasni ter obenem napredni in visoko integrirani spletni trgovini za poslovne stranke. Vlogo ekskluzivnega zastopnika za Johnson & Johnson Vision je družba uspešno in brez prekinitev dobavne verige prevzela s pomočjo digitalnih tehnologij in naprednih procesov, kar je bila ena glavnih nalog za stranke in trg.