BIO-KULT® CANDEA®

60 kapsul

Bio-Kult Candéa je probiotik s sedmimi bakterijskimi sevi, česnom in izvlečkom grenivkinih pečk.

Kupite

Bio-Kult Candéa je probiotik s sedmimi bakterijskimi sevi, česnom in izvlečkom grenivkinih pečk.

Vsebnost: 
izvleček grenivkinih pečk 130 mg, česen 60 mg, probiotične kulture: 1 milijardo probiotičnih mikroorganizmov (1 x 109KE/kapsulo). Koncentracija 1 milijarda mikroorganizmov na kapsulo je zagotovljena do konca roka uporabnosti.

1-2 kapsuli na dan zaužijete ob obroku ali po obroku. Kapsulo lahko odprete in vsebino stresete v hrano, pijačo ali pa jo pogoltnete celo.

Otroci nad 12 let starosti: 1 kapsula na dan ob obroku ali po obroku.

Otroci pod 12 let starosti: po priporočilu zdravnika ali zdravstvenega delavca.

Nosečnice: Bio-Kult Candea je primeren za jemanje med nosečnostjo. Pred jemanjem se vedno posvetujte s svojim zdravnikom ali ginekologom.

 

Kontraindikacije, stranski učinki, interakcije
Grenivke ne smete jemati skupaj s statini. Preden začnete z jemanjem prehranskega dopolnila Bio-Kult Candea, se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Opozorilo: 
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte na suhem in hladnem mestu. Ne izpostavljajte sončni svetlobi. Izdelka ni potrebno hraniti v hladilniku.

Dejanska velikost kapsule je označena na ovojnini.

Celuloza (sredstvo za povečanje prostornine), izvleček pešk grenivke, česen, probiotične kulture (Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus, Streptococcus thermophilus, Bifidobacterium breve, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium logum, Lactobacillus bulgaricus - navedene na ovojnini v odstavku Probiotic Formula), rastlinske kapsule (hiroksipropilmetil celuloza).

Lekarna Ljubljana

Ljubljana, Komenskega ulica 11

Kontakt

telefon: (07) 23 06 100
e-mail: lekarna.ljubljana@lekarna-lj.si

Lekarna Mačkovec

Novo mesto, Otoška cesta 5

Kontakt

telefon: (07) 384 45 65
e-mail: info@lekarnamackovec.si

Lekarnar

Ljubljana, Gasparijeva ulica 2

Kontakt

telefon: (01) 521 12 76
e-mail: info@lekarnar.com