BIO-KULT® CANDEA

60 kapsul

Prehransko dopolnilo z bakterijskimi sevi, izvlečkom česna in grenivke.

Kupite

Prehransko dopolnilo, ki vsebuje 7 bakterijskih sevov, česen v prahu in izvleček grenivke.

Odrasli in otroci starejši od 12 let: 2 kapsuli na dan s hrano. Otroci od 3-11 let: 1 kapsula na dan s hrano. Bio-Kult® Candea kapsulo lahko odprete in vsebino stresete v hrano, pijačo ali pa jo pojeste celo. Nosečnost in dojenje: Bio-Kult Candea se nosečnicam in doječim materam ne priporoča. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.

Opozorila

Sestavine, navedene s krepkim tiskom lahko povzročijo alergijo. Če jemljete zdravila ali imate bolezensko stanje, se pred jemanjem prehranskega dopolnila Bio-Kult Candea posvetujete z zdravnikom ali farmacevtom. Vsebuje sojo in mleko, ki se uporabljata v procesu fermentacije. Vsebnost mleka je tako nizka, da ne vpliva na laktozno intoleranco.

Shranjevanje

Shranjujte v suhem in hladnem prostoru, zaščiteno pred sončno svetlobo. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjujte nedosegljivo otrokom!

Mikrokristalna celuloza (sredstvo za povečanje prostornine), izvleček pešk grenivke (Citrus paradisi), rastlinske kapsule (hidroksipropilmetil celuloza), ekstrakt plodu česna (Allium sativum), bakterijske kulture (mleko, soja; navedene na ovojnini v odstavku ”Žive kulture mikroorganizama”), sredstvo proti sprijemanju: magnezijev stearat. Brez glutena, umetnih barvil ali arom.

Ena kapsula vsebuje: izvleček grenivke 130 mg, ekstrakt plodu česna 60 mg, bakterijske kulture: 1 milijardo mikroorganizmov (1 x 109 CFU**/kapsulo). **CFU (kolonijske enote). Sestavine v priporočenem dnevnem odmerku (2 kapsuli): izvleček pešk grenivke 260 mg, ekstrakt plodu češna 120 mg, 2 milijardi kultur mikroorganizmov (2 x 109 CFU).

Vsebino kapsule lahko stresete v hrano ali pijačo, saj so bakterijski sevi v kapsulah Bio-Kult odporni na želodčno kislino.
 

Lekarna Ljubljana

Ljubljana, Komenskega ulica 11

Kontakt

telefon: (07) 23 06 100
e-mail: lekarna.ljubljana@lekarna-lj.si

Lekarna Mačkovec

Novo mesto, Otoška cesta 5

Kontakt

telefon: (07) 384 45 65
e-mail: info@lekarnamackovec.si

Lekarnar

Ljubljana, Gasparijeva ulica 2

Kontakt

telefon: (01) 521 12 76
e-mail: info@lekarnar.com