BIO-KULT®

30 ali 60 kapsul

Prehransko dopolnilo s 14 bakterijskimi sevi.

Kupite

Napredna formula z 14 bakterijskimi sevi.

Odrasli in otroci starejši od 12 let: do 4 kapsule dnevno s hrano. Otroci 3-11 let: 1-2 kapsuli na dan s hrano. Če jemljete antibiotike ali potujete: vzemite 4 kapsule na dan. Z jemanjem nadaljujte še 2 tedna po tem, ko ste prenehali jemati antibiotik ali še 1 teden po zaključku potovanja. Lahko jemljete med nosečnostjo. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.

Opozorila

Sestavine, navedene s krepkim tiskom lahko povzročijo alergijo. Vsebuje sojo in mleko, ki se uporabljata v procesu fermentacije. Vsebnost je tako nizka, da ne vpliva na laktozno intoleranco.

Shranjevanje

Shranjujte v hladnem in suhem prostoru, zaščiteno pred sončno svetlobo. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjujte nedosegljivo otrokom!

Mikrokristalna celuloza (sredstvo za povečanje prostornine), bakterijske kulture (mleko, soja; navedene na ovojnini v odstavku ”Žive kulture mikroorganiza- ma”), rastlinske kapsule (hidroksipropilmetil celuloza). Brez glutena, umetnih barvil ali arom.

Štiri kapsule (maksimalni priporočeni dnevni odmerek) vsebujejo najmanj 8 milijard mikroorganizmov (8 x109 CFU**/4 kapsule). **CFU (kolonijske enote).

Velika raznovrstnost bakterij v eni kapsuli. Celo 14!
Vsebino kapsule lahko stresete v hrano ali pijačo, saj so bakterijski sevi v kapsulah Bio-kult odporne na želodčno kislino.
Ne vsebujejo barvil, arom in konzervansov. Lahko se uporablja med nosečnostjo.
 

Lekarna Ljubljana

Ljubljana, Komenskega ulica 11

Kontakt

telefon: (07) 23 06 100
e-mail: lekarna.ljubljana@lekarna-lj.si

Lekarna Mačkovec

Novo mesto, Otoška cesta 5

Kontakt

telefon: (07) 384 45 65
e-mail: info@lekarnamackovec.si

Lekarnar

Ljubljana, Gasparijeva ulica 2

Kontakt

telefon: (01) 521 12 76
e-mail: info@lekarnar.com