Časopis Vaše zdravlje svoje mesto prepušča zdravstvenemu portalu

Vaše zdravlje magazine gives way to an online health portal

S poletno številko časopisa Vaše zdravlje se poslavljamo od izdaj v tiskani obliki in se prepuščamo izzivom digitalnih medijev. Naše druženje nadaljujemo na spletu, in sicer preko portala Vaše zdravlje, ki tako postaja vaš online vodnik za zdrav način življenja.

S časopisom Vaše zdravlje smo 21 let gradili zgodbo zdravja, ki je obsegala kar 113 izdaj. Naši bralci so nam ves čas zvesto sledili. S svojo hvaležnostjo so nam dajali dodatno spodbudo, da v vsaki izdaji ponudimo čim več aktualnih zdravstvenih informacij, ki so ljudem v pomoč v vsakdanjem življenju. 

Z nami je bilo tudi več kot 600 različnih avtorjev, ki so nesebično prenašali svoja znanja in spoznanja. Svojim bralcem so tako ponudili informacije, ki so jim v pomoč pri ohranjanju zdravja ter v boju proti boleznim. 

V podporo so nam bili številni oglaševalci. Z izbiro časopisov Vaše zdravlje za predstavitev svojih izdelkov, so izražali zaupanje v kakovost vsebin, ki smo jih pripravljali.

Vsem bralcem, avtorjem in oglaševalcem se prijazno zahvaljujemo za sodelovanje in pomoč pri oblikovanju časopisa Vaše zdravlje. Vse to mu je dajalo dodano vrednost.

Verjamemo, da boste zadovoljni tudi z vsebinami, ki jih imamo namen deliti na zdravstvenem portalu Vaše zdravlje. Online izdaja ponuja številne informacije z različnih področij biomedicinske znanosti, temelječe na dokazih, ki jih lahko prebirate na hiter in enostaven način. Izbirate lahko med osmimi različnimi tematsko obarvanimi kategorijami, znotraj katerih so vam na voljo dodatne spremljevalne pod-kategorije.  Vsak članek omogoča nadaljnje pridobivanje informacij o izbrani temi prek povezanih člankov. Vsem tistim, ki vam je blizu »listanje«, pa je na voljo baza vseh tiskanih izdaj v digitalni obliki.

Z enakim zanosom nadaljujemo svojo zgodbo na zdravstvenme portalu Vaše zdravlje in na Facebook strani  ter tako ostajamo vaš zanesljiv vodnik za zdrav način življenja, vendar od sedaj naprej v online obliki.

Vsebina portala zaenkrat ostaja v hrvaškem jeziku.


Tim Vaše zdravlje