Novo! Epitheliale A.H Duo masažno gel-olje

A-DERMA Epitheliale A.H Duo masažno gel-olje izboljša videz brazgotin in rdečih strij.

A-DERMA Epitheliale A.H Duo masažno gel-olje izboljša videz brazgotin in rdečih strij

A-DERMA Epitheliale A.H Duo masažno gel-olje izboljša videz brazgotin in rdečih strij. Primeren je za vse, ki jih brazgotina moti, po carskem rezu, pri pooperacijskih brazgotinah, kirurških posegih, ožganinah, pri nastajajočih rdečih strijah, ki se pojavijo med nosečnostjo, adolescenco, spremembo teže. Nanaša se na obraz in telo. Zasnovan je za vso družino: dojenčke, otroke, odrasle in nosečnice.Sestavljen je iz 98% naravnih sestavin. Brez konzervansov, silikona in eteričnih olj.
 
S svojo ekskluzivno patentirano sestavino, CICAHYALUMIDE®-om, to masažno gel-olje izboljšuje izgled sledi, ter trenutno in dolgotrajno pomirja. Pusti vlažni, nemastni, nelepljivi zaščitni film, ki obnavlja občutek blagodejnosti fragilne (krhke, občutljive) kože in zmanšuje potrebo po praskanju.
 
Nanesti enkrat do dvakrat dnevno na dotična področja. Nanaša se na obraz in telo.Najprej nekaj minut kožo masirati s krožnimi gibi, nato z masažo na način palpacije in gnetenja. Lahko se uporablja kot nadaljevanje uporabe Epitheliale A.H.Duo ultra-obnavljajoče kreme.