30 let poslovanja Oktal Pharme

Oktal Pharma d.o.o. je v zadnjih 30 letih zrasla v ugledno multinacionalko, ki deluje v šestih državah v regiji in predstavlja enega izmed vodilnih hrvaških veletrgovcev

Uspehi imajo različne oblike. Uspešnost Oktal Pharme d.o.o. v zadnjih 30 letih se meri skozi človečnost in zadovoljne zaposlene pri ustvarjanju novih delovnih mest ob širitvi poslovanja  v dolgoletnih sodelovanjih s poslovnimi partnerji. Vse to predstavlja neizmeren vir zadovoljstva in ponosa. 
 
Eden temeljnih izhodišč Oktal Pharme je trajnostni razvoj, zato si nenehno prizadeva za približevanje k zelenim standardom sodobnega poslovanja. Ob tem ne pozablja na družbeno odgovornost, ki jo ima za svojo dolžnost, pa tudi na svoje veselje, ker želi z dobrim, družbi vrniti  dobro.

V Oktal Pharmi so sklenjena številna partnerstva, sodelovanja in prijateljstva. Ker je povezava tista, ki ji daje veter v jadra, bo v prihodnjih letih nadaljevala svojo pot do odličnosti z neizčrpno močjo, zvestobo in podporo svojih zaposlenih in partnerjev. In vse zato, ker je in bo ostala vaša najboljša izbira.
 
Za dneve, ki se jih spominjamo, za tiste, ki nas izpopolnjujejo ...
Za dneve, ko odraščamo skupaj, in leta, ki prihajajo.


Vaša Oktal Pharma