Nova spletna trgovina netArnica.si

Successful business collaboration

Kot plod dobrega poslovnega sodelovanja med podjetji OPH Oktal Pharma d.o.o., Galex d.o.o. in  Vilindar d.o.o. je nastala spletna trgovina netArnica.si

Zavedamo se, da so želje in potrebe posameznikov odraz družbenega okolja in se skladno z njim nenehno spreminjajo. Do tako bliskovitih in intenzivnih sprememb, kot smo jim priča v času pandemije novega koronavirusa, že dolgo ni prišlo. Težnje po neodvisnosti, samoizobraževanju in iskanju odgovorov se nenehno povečujejo, dostop do kakovostnih izdelkov in storitev ter zanesljivih informacij pa postaja vse bolj cenjen. Prav naše vrednote, kot sta skrb za zdravje in medsebojno povezovanje, so postale pomembnejše kot kadarkoli doslej.

Zato smo sprejeli izziv in stopili korak naprej v uresničevanju svojega poslanstva. Odločili smo se, da končnim uporabnikom ponudimo možnost spletnega nakupa svojih izdelkov in jim tako olajšamo dostop do njih.

Celovito podporo pri postavitvi spletne trgovine je ponudila mlada in kreativna računalniška ekipa podjetja Grid d.o.o., ki je član BNI® globalne organizacije za poslovno in podjetniško mreženje.

Prav tako kot arnika v naravi je tudi spletna trgovina netArnica edinstvena in vsestranska.
  • Prodajamo zgolj kakovostne izdelke izbranih proizvajalcev, v katere verjamemo in jim zaupamo.
  • Ravnamo skladno z zakonodajo in transparentno do končnega uporabnika. Ker naš portfelj zajema velik delež izdelkov z regulatornim statusom medicinskega pripomočka, za katere veljajo posebna pravila, nas odlikuje vpis v register specializiranih prodajaln, ki opravljajo promet z medicinskimi pripomočki na drobno, ki ga vodi Javna agencija za zdravila in medicinske pripomočke (JAZMP).
  • Z interdisciplinarnim timom, ki združuje strokovnjake s področij medicinskih, farmacevtskih in drugih naravoslovnih znanosti, pripravljamo strokovne vsebine, s katerimi želimo opolnomočiti ljudi, da začnejo sprejemati odločitve, ki jih bodo usmerile k bolj zdravi življenjski poti.
 
Vzpostavljeno poslovno sodelovanje med podjetji je odprtega tipa in omogoča razvijanje novih poslovnih partnerstev. Veselimo se sodelovanja tudi z drugimi dobavitelji izdelkov, ki jih vodi podobno poslanstvo. Z združenimi močmi lahko dosežemo več.

Naj vam bosta nakup ali prodaja v spletni trgovini netArnica v veselje!