OPH OKTAL PHARMA d.o.o. novi zastopnik izdelkov KENVUE

Kenvue

S 1.6.2023 podjetje OPH Oktal Pharma d.o.o. na slovenskem tržišču uradno prevzema zastopanje izdelkov Kenvue.

OPH OKTAL PHARMA d.o.o. novi zastopnik izdelkov KENVUE
 
Kenvue


S 1.6.2023 podjetje OPH Oktal Pharma d.o.o. na slovenskem tržišču uradno prevzema zastopanje izdelkov Kenvue, kamor spadajo zdravila blagovnih znamk, že poznanih med slovenskimi potrošniki: Nicorette, Olynth, Calpol, Calgel, Regaine, Visiclear.

Kenvue je nekdanji del družbe Johnson & Johnson (J&J), ki je konec lanskega leta, ko je ameriški farmacevt Johnson & Johnson napovedal namero za njeno oddelitev, postala samostojna gospodarska družba. Ob enem se je družba odločila, da svoje kakovostne izdelke preda v distribucijo in v trženje hrvaškem veletrgovcu Oktal Pharma d.o.o., Zagreb, ki je ustanovitelji n 100% lastnik slovenskega podjetja OPH Oktal Pharma d.o.o..

Kenvue (izgovarja se ken·view) ime ustvarjeno iz dveh besed: »ken« – pomeni znanje, angleška beseda, ki se uporablja predvsem na Škotskem, in »vue«, ki se nanaša na vid.

Proces poslovanja s Kenvue  poznanimi blagovnimi znamkami, bo potekal dalje podobno, kot do sedaj in potrudili se bomo, da bo sprememba čim bolj neopazna in da bomo že v bližnji prihodnosti lahko skupaj delali še večje korake. Izdelki bodo tudi še naprej na voljo v vseh slovenskih lekarnah in specializiranih prodajalnah (Nicorette).

Naše podjetje bo v prihodnje skrbelo, da omenjene blagovne znamke ohranijo svojo prepoznavnost in dostopnost. Vsem farmacevtom in uporabnikom pa sporočamo, da smo na voljo za vsa strokovna vprašanja in vsebine.