MIKROZID® AF ROBČKI

vsebnik 150 robčkov, 200 jumbo robčkov; polnilo 200 jumbo robčkov

Alkoholni robčki za hitro dezinfekcijo manjših površin.

Kupite

Mikrozid AF robčki na osnovi alkohola, se uporabljajo za hitro dezinfekcijo medicinskih naprav na vseh področjih, kjer je večje tveganje za okužbe in kjer je potreben kratek kontaktni čas (operacijske mize in bližnje delovne površine, površine medicinskih oprem, ležišča za pregled, enote za zdravljenje bolnikov, laboratorijskih pultov in prostorov, inventarja, delovnih površin ter vseh sanitarnih površin). Ima široko področje delovanja, dobro kompatibilnost z različnimi materiali, se hitro suši in ne pušča sledi.

Površino (∅ 0,5 m² ) temeljito obrišite s prepojenim robčkom. Pazite, da je površina navlažena in pustite učinkovati nekaj časa. Za uporabo na večjih površinah po potrebi uporabite več robčkov.
 
Učinkovanje / čas učinkovanja (velja za raztopino aktivne snovi):
bakterije, glivice - po smernicah DGHM: 1 min. MRSA: multirezistentni Staphylococcus aureus - 1 min, Tb - 1 min, Adeno virusi - 2 min., Rota virusi - 30 sek., Polio virusi - 30 min., Papova SV 40 - 15 min., virusi z ovojnico* (vklj. s HIV, HBV, HCV) - 30 sek., DGHM seznam dezinfekcija površin v bolnišnicah in ordinacijah - 5 min., Poročilo št. 09/00 ÖGHMP- 1 min. *V skladu z Robert Koch Institite smernicami - German Federal Health Gazette 01/2004

Preprečite stik z očmi. Hraniti izven dosega otrok. Ne nanašajte na površine, ki so občutljive na alkohol, kot npr. akrilno steklo. Oznaka po EU smernicah: R10: Vnetljivo.

100 g raztopine vsebuje: 25 g etanola (94%) i 35 g propan-1-ol-a.

Mikrozid AF robčki so impregnirani dezinfekcijski robčki, pripravljeni za uporabo, zelo širokega biocidnega delovanja v najkrajšem možnem času. Hitro se suši.

Evropski standardi testiranja: baktericid , fungicid, virucid; EN 14476 norovirus. Certifikat: VAH. IHO predpisi.

Lekarna Ljubljana

Ljubljana, Komenskega ulica 11

Kontakt

telefon: (07) 23 06 100
e-mail: lekarna.ljubljana@lekarna-lj.si

Lekarna Mačkovec

Novo mesto, Otoška cesta 5

Kontakt

telefon: (07) 384 45 65
e-mail: info@lekarnamackovec.si

Lekarnar

Ljubljana, Gasparijeva ulica 2

Kontakt

telefon: (01) 521 12 76
e-mail: info@lekarnar.com