MIKROZID® SENSITIVE ROBČKI

vsebnik 200 robčkov, polnjenje 200 robčkov

Brezalkoholni robčki za hitro dezinfekcijo manjših površin, občutljivih na alkohol.

Kupite

Mikrozid sensitive robčki so, impregnirani z dezinfekcijsko raztopino brez alkohola, na osnovi kvarternih amonijevih spojin, pripravljeni za uporabo. Uporabljajo se  za razkuževanje medicinskih pripomočkov in drugih površin v okolici občutljivih na alkohol (pleksi-steklo in ultrazvočne naprave).

Površino temeljito obrišite s prepojenim robčkom. Pazite, da je površina popolnoma navlažena in pustite učinkovati nekaj časa. Za uporabo na večjih površinah po potrebi uporabite več robčkov. Posebno primerna uporaba za medicinske naprave in pripomočke iz akrilnega stekla in plastične površine, ki so občutljive na alkohol. Pred dezinfekcijo preverite ali so odstranjene vse vidne nešistoče. Poskrbite, da bo doza po uporabi vedno dobro zaprta. Če je potrebno uporabite nekoliko robčkov za velika področja. Preverite ali antimikrobna učinkovitost izdelka ustreza predvideni uporabi.

Hraniti samo v izvirni, zaprti embalaži na suhem, pri sobni temperaturi. Zaščititi pred odprtim ognjem, vročino in direktnimi sončnimi žarki. Hraniti v tesno zaprtih posodah.

100 g raztopine vsebuje aktivne snovi: 0,26 g alkil(C12-16)dimetilbenzil amonijev klorid [ADBAC/BKC(C12-C16 )], 0,26 g didecildimetil amonijev klorid (DDAC), 0,26 g alkil(C12-14)etilbenzil amonijev klorid [(ADEBAC (C12-C14)].

Mikrozid sensitive robčki so impregnirani z dezinfektorjem, pripravljene za uporabo in zelo hitro učinkujejo. Ne vsebujejo alkohola, zato so primerne za površine občutljive na alkohol.

Evropski standardi testiranja: baktericid, fungicid, virucid, EN 14476 norovirus. Certifikat: VAH. IHO propisi.

Lekarna Ljubljana

Ljubljana, Komenskega ulica 11

Kontakt

telefon: (07) 23 06 100
e-mail: lekarna.ljubljana@lekarna-lj.si

Lekarna Mačkovec

Novo mesto, Otoška cesta 5

Kontakt

telefon: (07) 384 45 65
e-mail: info@lekarnamackovec.si

Lekarnar

Ljubljana, Gasparijeva ulica 2

Kontakt

telefon: (01) 521 12 76
e-mail: info@lekarnar.com